Rola ghidaj translatie stivuitor Still Linde Heli - 10074065

304,80 Lei
Diametru maxim- 40 mm;
Latime- 50 mm;
Diametru ax- 25 mm;
Latime ax- 84 mm;
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-72h

Cod Produs: 10074065 Ai nevoie de ajutor? 0374 456 640 / 0766 641 903
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Rola ghidaj translatie pentru stivuitoarele Still, Linde si Heli, cu codul 10074065, ofera un ghidaj precis si fiabil in procesul de translatie. Aceasta piesa esentiala contribuie la functionarea optima a stivuitorului tau, asigurand o deplasare lina si eficienta. Realizata pentru durabilitate si compatibilitate perfecta cu modelele mentionate, rola ghidaj este esentiala in intretinerea si imbunatatirea performantelor.
Caracteristici Produs:

  • Performanta Remarcabila: Rola Ghidaj Translatie este conceputa pentru a asigura o functionare lina si precisa a translatiei stivuitorului tau, contribuind la eficienta operatiunilor.
  • Compatibilitate Universala: Potrivita pentru stivuitoarele Still, Linde si Heli, garantand integrarea perfecta in sistemul de ghidare existent.
  • Disponibilitate Online si Offline: Achizitioneaza produsul atat online, prin intermediul platformei noastre, cat si offline, beneficiind de serviciul nostru de identificare si ofertare la sediul Amveko Industry.
  • Experienta de Incredere: Cu o prezenta pe piata romaneasca din 2012, Amveko Industry ofera piese pentru stivuitoare la preturi competitive si cu livrare rapida.
  • Servicii Personalizate: Echipa noastra de profesionisti asigura asistenta telefonica specializata si servicii calificate de identificare a pieselor, facilitand plasarea solicitarilor sau a comenzilor online, prin e-mail sau telefon.

Alege performanta si fiabilitatea cu Rola Ghidaj Translatie Stivuitor Still Linde Heli - 10074065 de la Amveko Industry. Cu o experienta vasta in domeniu, garantam solutii de calitate pentru intretinerea stivuitorului tau. Plaseaza comanda acum si beneficiaza de serviciile liderului din industrie!

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!