Rola catarg 79.5x28x24 mm stivuitor Jungheinrich - 10074445

249,90 Lei

Diametru inel exterior: 79.5 mm
Latime inel exterior: 24 mm
Diametru inel interior: 28 mm
Latime inel interior: 21 mm

Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 h

Cod Produs: 10074445 Ai nevoie de ajutor? 0374 456 640 / 0766 641 903
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Cumpara online produsul Rola catarg 79.5x28x24 mm pentru stivuitorul Jungheinrich – 10074445, disponibila online si offline prin serviciul de identificare si ofertare oferit de Amveko Industry.

Amveko Industry, prezenta pe piata din 2012, este un lider de incredere in furnizarea de piese stivuitoare pentru toate marcile de stivuitoare. Urmarim comercializarea produselor de cea mai inalta calitate pentru stivuitoare, garantand clientilor nostri acces la produse fiabile la preturi competitive si cu livrare rapida.

Pentru a asigura cea mai buna experienta de cumparare, Amveko Industry ofera un serviciu de identificare a pieselor de schimb, gestionat de personal calificat, pregatit sa va asiste in a gasi produsul potrivit. Asistenta telefonica specializata este la dispozitia dvs., oferindu-va informatii detaliate si raspunsuri la intrebari, in timp util.

Facem achizitiile usoare si convenabile, oferind multiple modalitati de comanda. Puteti plasa solicitarile sau comenzile direct pe site-ul nostru, prin e-mail sau telefon.

Cu o abordare moderna si orientata spre client, suntem aliniati la tendintele comertului online si marketingului digital. Promovam o experienta de cumparare fluida si integrata, adaptata nevoilor actuale ale clientilor nostri. Amveko Industry este nu doar un magazin online pentru piese stivuitoare, ci si un partener de incredere in eficientizarea operatiunilor dvs. logistice. Colaborarea cu Amveko Industry inseamna calitate, profesionalism si inovatie in furnizarea de piese pentru stivuitoare.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!