Transpalet manual cu furci scurte - 10046590

Specificatii tehnice transpaleta manuale cu ridicare hidraulica:
Capacitate de ridicare: 2500 kg; 
Inaltime de ridicare: 85-200 mm; 
Lungime furci: 800 mm; 
Latime transpalet: 540 mm; 
Greutate: 77 kg; 
Material roti ghidaj: CAUCIUC SOLID, ROTI DUBLE 
Material roti pe furci : POLIURETAN, ROTI DUBLE
Grantie: 12 luni pentru pompa hidraulica. Consumabilele (roti,role,rulmenti,elemente casabile) nu sunt acoperite de garantie!
MARCA TOTALLIFTER
Cod Produs: 10046590 Ai nevoie de ajutor? 0374 456 640 / 0766 641 903
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Transpaleta manuală cu furci scurte este alegerea perfecta pentru manipularea eficienta a incarcaturilor in spatii inguste sau in medii de lucru restranse. Cu furcile scurte si compacte, acest transpalet ofera manevrabilitate excelenta si flexibilitate in transportul marfurilor in orice mediu de lucru.

Amveko Industry este partenerul tau de incredere in achizitionarea acestui produs, fie ca alegi sa cumperi online sau offline. Cu o prezenta pe piata romaneasca incepand din 2012, ne dedicam sa oferim produse de calitate la preturi competitive si cu livrare rapida in toata tara.

Beneficiaza de asistenta noastra telefonica specializata pentru a primi raspunsuri rapide si solutii eficiente la intrebarile si solicitarile tale. Poti plasa comenzile online prin intermediul site-ului nostru sau poti contacta echipa noastra prin e-mail sau telefon pentru a beneficia de serviciul nostru de identificare si ofertare.

Livram rapid in toata tara, iar pentru clientii din Bucuresti, livrarea este gratuita. De asemenea, poti alege sa ridici comenzile direct de la sediul nostru din Bucuresti. Cu Amveko Industry, ai garantia ca vei primi un produs de calitate superioara si ca vei beneficia de un serviciu de exceptie in intreaga experienta de cumparaturi.

Alege transpaleta noastra manuala cu furci scurte si transforma procesul de manipulare a marfurilor intr-o experienta simpla, eficienta si fara griji!
Contactati-ne acum: 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!